2011-2012

AHOJ Z PRÁZDNIN

Děti z nespící skupiny z budovy Husova poslaly obrázky do výtvarné soutěže, která je součástí výtvarného projektu DDM Znojmo "Děti malují pro Konto BARIÉRY", nad kterým převzal záštitu hejtman Jihomoravského kraje JUDr. M.Hašek. Výsledky soutěže budou zveřejněny na www.centropen.cz/soutez a také na www.ddmznojmo.cz


SVĚT KOLEM NÁS 2011

Děti z nespící skupiny z budovy Husova zavzpomínaly na prázdniny ,nakreslily obrázky na téma "Návštěva ZOO" a poslaly do výtvarné soutěže, kterou vyhlásila organizace A Kluby ČR, o.p.s.. Vyhlášení výsledků soutěže proběhne koncem listopadu 2011 a budou zvěřejněny na www.akluby.cz.


NAMALUJ SNĚHULÁKA

Děti z budovy E.F.Buriana se nechaly inspirovat sněhovou nadílkou a zapojily se do soutěže v časopise "Báječná školka". Zaslali jsme obrázky , které namalovali Dominik Daniel a Ondra Braun - obrázek k nahlédnutí a Emička Brožková - obrázek k nahlédnutí. I když jsme v soutěži nic nevyhráli, obrázky nám dlouho dělaly radost ve třídě.


MEZINÁRODNÍ DĚTSKÁ VÝTVARNÁ SOUTĚŽ - LIDICE 2012

Do Památníku Lidice - Lidické galerie jsme zaslali obrázky, které nakreslily děti z obou budov. Tématem kresby bylo "Divadlo - loutka- pohádka". Nejlepší by mohly být oceněny medailí a čestným uznáním a od 1.6. do 31.10. by byly bystaveny v Lidické galerii v Lidicích. Ukázky z minulých ročníků na www.mdvv-lidice.cz.


NAMALUJTE PEJSKA

Protože všechny děti rády kreslí zvířátka, zapojili jsme se opět do výtvarné soutěže v časopise "Báječná školka". Poslali jsme obrázky pejsků od dětí ze Žluté třídy - A. Šulkové, A.Rybníčkové, J.Micheka,E.Sládkové,D.Podnajského, D. Sedlákové,N. Križanové, A.Králové, J.čečila, M.Stojkoviče a M.Hromici. Obrázky si můžete prohlédnout na www.casopis-bajecnaskolka.cz


MŮJ SPORTOVNÍ VZOR / MŮJ OBLÍBENÝ SPORT

Výtvarná soutěž vyhlášená společností Mediatel, spol. s.r.o..Zaslali jsme obrázky I. Netrdové,T.Holubíkové,V.Chmelíčka, J.Móczára, S.Harbuta, A.Rybníčkové, B.Polákové, R.Pospíšila, D.Sedlákové,N.Križanové, M.stojkoviče, F.Augustýnka,T.Beneše. Bude vybrán výherce za každý kraj, který obdrží poukázku v hodnotě 500,- Kč na nákup sportovních potřeb a obrázek bude uveřejněn ve Zlatých stránkách.

Zvítězil obrázek Barborky Polákové.

Přidáno 26. 7. 2018, autor: J4W Admin

Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru

Kraj Vysočina
Mobilní průvodce městem
OPZ